Vijesti

Hrvatski laburisti akcija 26.11.2013.

Hrvatski laburisti – Stranka rada pokreću akciju u više desetaka gradova Hrvatske kojom žele upozoriti na paket zakona kojim Vlada želi dodatno obespraviti sve građane – radnike, nezaposlene i umirovljenike.

Akcija će se održati u utorak, 26. studenoga 2013. ispred štanda Hrvatskih laburista, u ulici P. Preradovića (kod trgovine Konzum), s početkom u 12,00 sati. Na konferenciji će govoriti naš saborski zastupnik Zlatko Tušak.


 

Edukacija GUE/NGL grupacija i Hrvatski laburisti - Stranka rada

U Bjelovaru je u ponedjeljak, 4. studenog 2013., u 16 sati održana edukacija koja je rezultat suradnje ureda N. Vuljanića, zastupnika u Europskom parlamentu sa GUE/NGL grupacijom i Hrvatskim laburistima - Strankom rada.

Teme edukacije:


- Važnost participacije građana na EU izborima


- EU institucije na raspolaganju građanima


- Uloga ljevice u Europskoj uniji i Hrvatskoj.


 

VIJEĆNICI DARUVARSKIH LABURISTA AKTIVNO I ODGOVORNO

Na Drugoj sjednici Gradskoga vijeća grada Daruvara održanoj 22. 7. 2013. vijećnici Hrvatskih laburista bili su doista aktivni. Već na aktualnom satu gradonačelniku smo postavili tri pitanja:

Više...

 

DARUVARSKI LABURISTI NA KONSTITUIRAJUĆOJ SJEDNICI GRADSKOGA VIJEĆA GRADA DARUVARA

Na prošlim lokalnim izborima daruvarski laburisti osvojili su dva mandata u Gradskom vijeću grada Daruvara. Tako su u Vijeće ušli vijećnici Željka Kollert i Vladan Ivković. Skladno dogovoru u našem Ogranku, daruvarski laburisti ušli su u Gradsko vijeće potpuno samostalno, bez ikakvih prijeizbornih i poslijeizbornih koalicija ili dogovora. Smatrali smo i smatramo da građani koji su nama dali povjerenje očekuju samostalan i beskompromisan rad orijentiran isključivo prema interesu svih građana Daruvara, neopterećen međustranačkim dogovorima i obećanjima.

Više...

 

Konferencija za novinare

Ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada Bjelovar 17. srpnja 2013. održao je konferenciju za novinare s temom Zakona o upravljanju i raspolaganju imovinom u vlasništvu Republike Hrvatske.

Više...

 

Konferencija za novinare

Ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada Bjelovar održati će konferenciju za novinare u srijedu, 17. srpnja 2013., ispred zgrade Croatia osiguranja, Trg E. Kvaternika 7, s početkom u 11,00 sati.

Više...

 

Nikola Vuljanić iz Bruxellesa poručio; "Smjer bankarske unije nije dugotrajno održiv"

Zastupnik Hrvatskih laburista u Europskom parlamentu Nikola Vuljanić, u cilju što bolje komunikacije s građanima, obratio se javnosti s kratkim videom u kojem je pojasnio razloge ulaska u Konfederalni klub zastupnika Ujedinjene europske ljevice i Nordijske zelene ljevice. "Smjer bankarske unije nije dugotrajno održiv, stvari se moraju mijenjati i ako ćemo to činiti moramo djelovati na razini cijele Europske unije" - rekao je Vuljanić.

Više...

 

Skupština Podružnice BBŽ

Petak, 21. srpnja 2013., održana je izvanredna izborna Skupština Podružnice Hrvatskih laburista - Stranke rada Bjelovarsko - bilogorske županije. Na skupštini se raspravljalo o rezltatima lokalnih izbora, te je umjesto dosadašnjeg rukovodstva koje je podnijelo ostavku, izbarno novo.

Novo rukovodstvo, predsjednik, tajnik i članovi izvršnog odbora izabrani su demokratskom procedurom, odnosno tajnim glasanjem između više kandidata. Za predsjednika Podružnic izabran je Zlatko Tušak, za tajnika Mislav Damjanić, a za članove izvršnog odbora izabrani su Danica Radić, Vladan Ivković, Milan Hakenberg, Marko Babić, Siniša Mitag i Goran Jakić.

 

SA TERENA: Turboekskluzivno: daruvarski laburisti na radiju!

U petak 12. travnja 2013. daruvarski su laburisti na glavnom gradskom trgu u Daruvaru proveli akciju „Daruvarski laburisti na radiju“.

Više...

 

SA TERENA: EU izbori - Druženje s građanima

Hrvatski laburisti – Stranka rada u četvrtak, 28. ožujka u Bjelovaru na Gradskoj tržnici i Trgu Eugena Kvaternika imali su druženje i razgovor s građanima pod sloganom „Za vaš glas u Europi“ i „Čuvajmo svoje vrijednosti“. Navedene aktivnosti su provedene sa ciljem promidžbe za izbora u Europski parlament iz Republike Hrvatske.

Više...

 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 » > Kraj >>
Stranica 1 od 3
Osnovni podaci

Hrvatski laburisti - Stranka rada


Hrvatski laburisti - Stranka rada
Podružnica
Bjelovarsko-bilogorske županije
www.laburisti-bbz.com
info@laburisti-bbz.com

 

mislilac